18 Ekim 2012 Perşembe

Herkesin batış şekli, yok oluşu farklı...

Ve işte hikayem yeniden başlıyor, beni çıldırtan arzular yine etrafımda dönmeye başladı. Sürekli şehvete, eğlenceye doğru tahrik ediliyorum. Kuduruyorum mu ne ?

İç ve dış sarsıntıların dinmesini bekliyorsun, ama bu kez durum hiç kolay değil .
Bir olaya dahil oluyorsun, sonra olayla birlikte insanlara, daha başka insanlara ve çevrelere. Giderek çoğalıyorsun bir çok şeye, ama bir o kadar da kaybediyorsun kendinden, neyin varsa alıyorlar, yerine kendi bencilliklerini, pisliklerini bulaştırıyorlar, çekiyorlar o batağa doğru.

Direniyorsun çünkü istediğin bu değil, yeteri kadar mikrop tanıdın zaten, artık beyazı huzuru istiyorsun. Yaşamana izin yok asla. Hep başkaları senden öncelikli, onlar her şey de en iyi sen en bilgisiz, cahil olansın. Ama direnmemek yok asla, mücadeleden vazgeçiş yok senin hayatında. Farkında olmadıkları bir şey var etrafındakilerin, kendileri seni batağa çekmeye çalışırken, aslında kendi mezarlarına doğru giden yolu kısaltıyorlar. Onlarda böyle tatmin ediliyorlar ama sonuç olarak herkesin batış şekli, yok oluşu farklı, bu farkı da elde etmek senin elinde dostum..

2001'den Karalamalar




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder